Leer bliksemsnel de taal van je vakantieland


Bij Vakantietaal leer je je vliegensvlug verstaanbaar maken in de taal van je vakantieland. Een cursus bestaat uit ruim 100 populaire zinnen, in het Spaans, Frans, Italiaans, Engels, Grieks, Turks, Zweeds of Duits. Luister naar de heldere stemmen, herhaal de zinnen en maak straks in het buitenland vanaf de eerste dag nieuwe vrienden.

In mp3 of brand een cd
De bestanden van de cursus zijn in mp3. Die kun je afspelen in je (smart)phone, op je tablet, in je mp3-speler en op de computer. Je kunt er ook zelf een cd mee branden, om bijvoorbeeld in de auto mee te oefenen.

Maak nieuw vrienden
Je kunt straks kennismaken met mensen, je redt je in het restaurant, in de winkel, tijdens het reizen, je kunt tellen en afspraken maken, je kunt problemen oplossen en met de dokter praten. Download alle talen direct als mp3 voor € 8,50 of bestel één taal op cd voor € 12,95. Je hebt de cd in de regel binnen 24 uur in huis.

Betalen met iDeal11 hoofdstukken; probeer het eerste gratis
Er zijn 11 hoofdstukken. Hiernaast kun je gratis het eerste hoofdstuk proberen. Als dat bevalt, bestel dan de gehele cursus als mp3 of op cd. Je kunt betalen met een machtiging of met iDeal. Vakantietaal.nl is een initiatief van PixelPerfect Publications.

Download direct

Alle talen voor € 8,50


Binnen 24 uur in huis

Een cd voor € 12,95 per taal
.
Alternatieve bestelvormen
De cursussen in mp3 zijn ook te koop bij Luisterrijk.

PixelPerfect publiceert ebooks met geluid

Sinds juni 2013 zijn van PixelPerfect onder de naam Vakantietaal acht ebooks verkrijgbaar die een 'bliksemtaalcursus' bevatten met geluid. Elk ebook bevat 100 populaire zinnen waarmee je je snel verstaanbaar kunt maken in tal van situaties. De buitenlandse talen zijn ingesproken door native speakers, in het Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Zweeds, Turks en Grieks. De ebooks zijn gemaakt in het nieuwe epub3-formaat, dat kan worden afgespeeld in tablets, smartphones en op de Mac - nog niet op een reguliere ereader.

De ebooks zijn verkrijgbaar voor € 4,95 in onder meer de iBook Store van Apple, AKO en Ebook.nl. De cursussen zijn onder de naam Semestersprak ook uitgebracht voor de Zweedse markt en als TripTalk voor Engelssprekende reizigers. Het epub3-formaat is voor een uitgever een voordelig alternatief voor een app, zij het dat het formaat slechts een beperkt aantal functies kan herbergen: behalve tekst, beeld en geluid ook video.

Boekblad schreef er een mooi stukje over

Opbouw cursussen in mp3 en op cd
Vakantietaal hanteert de klassieke manier om een taal te leren. Je hoort eerst de zin in het Nederlands, daarna in je vakantietaal. In de pauze die dan volgt herhaal je de buitenlandse zin. Dit gebeurt twee keer en tenslotte krijg je ter controle nog één keer de buitenlandse zin te horen.

Download gratis hoofdstuk 1 in mp3

Klik en luister in je browser of gebruik de rechter muisknop Opslaan als ...

Nederlands - Spaans
Nederlands - Frans
Nederlands - Duits
Nederlands - Engels
Nederlands - Zweeds
Nederlands - Turks
Nederlands - Grieks
Nederlands - Italiaans

Download gratis alle teksten in Word

Nederlands - Spaans
Nederlands - Frans
Nederlands - Duits
Nederlands - Engels
Nederlands - Zweeds
Nederlands - Turks
Nederlands - Grieks
Nederlands - Italiaans

Links
Alles over Scandinavië