Demonstraties digitaal fotograferen ANWB Kampeerdagen 2004 - 2010

Gedurende zeven jaar op rij heeft PixelPerfect in samenwerking met de ANWB een Digitaal Paviljoen opgetuigd op de ANWB Kampeerdagen, die elk jaar eind april worden gehouden op een recreatieterrein in de buurt van Ouderkerk aan de Amstel. Zo'n 25.000 vakantiegangers oriënteren zich hier jaarlijks op grote en kleine caravans, grote en kleine tentjes en wat er nog meer komt kijken om vakantie te voeren in de natuur - niet in de laatste plaats hoe je je vakantieplezier

Team van deskundigen
In het Digitaal Paviljoen demonstreerden sinds 2004 Peter de Ruiter en een team van deskundigen (meest fotografen) digitale fotoapparatuur en verwante zaken, zoals fotomobieltjes, printers, foto-albums, opslagmedia, statieven, tassen, draadloze verbindingen, video, laptops et cetera. Vrijwel alle merken hebben in de loop der jaren meegedaan, in wisselende samenstellingen. Zij betaalden voor de demonstraties, de posters aan de wanden, de infosheets met hun apparatuur, de waslijnexpositie met fototips, de fotowedstrijden, de workshops (drie keer daags), de website en andere vormen van reclame en informatieverstrekking.

In 2011 bleek digitaal fotograferen gemeengoed onder de consument en verlegde PixelPerfect de aandacht naar andere opkomende media, met name elektronisch lezen.