Digitaal fotograferen onderweg

Miljoenen mensen beschikken inmiddels over een mobiele telefoon met een camera. Ze fotograferen er lustig op los en daar blijft het helaas bij. De meeste mogelijkheden van het fotomobieltje worden niet benut. Dat terwijl de kwaliteit van de camera's inmiddels zo hoog is, dat veel modellen niet onderdoen voor een eenvoudige digitale camera. Goedgelukte foto's kun je printen tot A4 of zelfs posterformaat. In het boek Fotograferen met je mobieltje leert Peter de Ruiter je alle mogelijkheden van je fotomobieltje verkennen en benutten.

- hoe maak je die fraaie foto's (met instellingen)
- hoe verstuur je ze
- hoe krijg je foto's in de computer
- hoe kun je (draadloos) printen
- hoe bewerk je ze in je telefoon
Plus: wat voor leuke toepassingen bestaan er, welke accessoires zijn er te koop, welke software is er voor handen, welke symbolen kom je tegen op de telefoon, bloggen en handige links.

Bestel gesigneerd boek
Betalen met iDealBestel hier een gesigneerd exemplaar van Digitaal fotograferen in een oogwenk. Je hebt het boek doorgaans binnen 24 uur in huis. Het boek kost € 9,95 (plus 2 euro verzendkosten). Betaling via eenmalige machtiging of iDeal. Voor België en andere landen gelden hogere portokosten en een andere betaalwijze. Lees het antwoordmailtje. Ook te koop in de boekhandel en bij Bol.com.

Het is een boekje naar mijn hart; ik heb ervan genoten! Leerzame tips, mooie foto's, leuke ideeën. Geweldig om met 'beperkte middelen' (nou ja) fantastische dingen te doen en eruit te halen wat erin zit. Door dit boek krijg je zin om op pad te gaan. Met het mobieltje brandend in de broekzak.
Review op Bol.com.Technische gegevens
Verschenen bij Uitgeverij Elmar, winkelprijs € 9,95, formaat 12 x 15 cm, 128 blz., meer dan 100 foto's, ISBN 90-389-1723-6, uitgave november 2006Fotocursussen
Met de boeken van Peter de Ruiter
Helen van Dijk, Meindert van Dijk, Majanka, Fotogroep Lumière , Fotoschool Zuidhoorn

Ook in het Engels
Fotograferen met je mobieltje is ook in het Engels verschenen onder de titel Take better photos with your phone en wereldwijd verkrijgbaar (dus ook bij Bol.com).